12.05.2023  |  Branchenyt

Wexøe A/S har valgt Apport WMS, og vi kunne ikke være gladere.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Wexøe er en super spændende virksomhed, som siden 1958 har leveret fremtidens løsninger og resultater til deres kunder.

Wexøe A/S har valgt Apport WMS, og vi kunne ikke være gladere. 
 
Wexøe er en super spændende virksomhed, som siden 1958 har leveret fremtidens løsninger og resultater til deres kunder. De udvikler og leverer specialløsninger med stærke brands og rådgiver på tværs af deres netværk af partnere. Gennem divisionerne Wexøe Installation, Wexøe Industry, Wexøe Power og Wexøe Solutions skaber de løsninger med fokus på TCO inden for elektriske installationer, automatisering, stærkstrøm og datainstallationer. 
 
De er respekteret for deres kvalitetsbrands, serviceydelser og faglige kompetencer inden for specialløsninger. Deres målsætning er altid det gode, langsigtede resultat, og derfor er det jo intet under at de er i kæmpe vækst.

Som den kvalitetsbevidste virksomhed i vækst de er, har de valgt at optimere deres lager med en Apport Enterprise løsning. Samtidigt bliver et nyt VAS-modul introduceret, så de kan forsætte med yde den ekstraordinære kundeservice, de er kendt for.
 
”Vi glæder os til at hjælpe denne dygtige og ambitiøse virksomhed med at fortsætte væksten, og ikke mindst til at følge deres rejse”, udtaler Asger Sandberg Petersen.

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere