10.06.2020  |  Branchenyt

Webinarinvitation, spændende case om konsignationslager og meget mere

Indhold fra partner Hvad er dette?

De fleste virksomheder forsøger lige nu at tænke i nye løsninger for at komme stærkt ud af krisen. Én forretningsmodel, som er topaktuel lige nu, er konsignationslager.

Hvad er fordelene ved konsignationslager?
Flere og flere virksomheder, som leverer ind til detailbranchen, er begyndt at anvende konsignationslager som forretningsmodel, og hvis du kan digitalisere den strøm af dokumenter, der flyder mellem dig og din kunde, så opnår du det mest effektive flow.
Til dette skal du bruge et EDI-integrationsmodul til dit ERP-system - så kan vi sammen sikre forbindelsen mellem dit ERP-system og dine samhandelspartnere.

Hvad er fordelene ved konsignationslager?
Hvis du er leverandør til detailbranchen, eller hvis du selv er detailvirksomhed, er der store fordele forbundet med at anvende konsignationslager:

Som leverandør slipper du for den omkostning og arbejdsbyrde, der er forbundet med lageropbevaring, du sikrer en maksimal eksponering af dine varer og øger chancerne for salg.

Som detailvirksomhed reducerer du din driftskapital, da du kun betaler leverandøren for varerne, efterhånden som du sælger dem.

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365 BC
Tilmeld dig TrueCommerces webinar, og hør mere om mulighederne med EDI-integration til Dynamics 365 BC. Vi tager udgangspunkt i en case, hvor en virksomhed understøtter deres konsignationslager med EDI og Dynamics 365 BC, men webinaret giver også en generel gennemgang af TrueCommerces EDI-integrationsmodul til Dynamics 365 BC.

Tidspunkt: Tirsdag den 23. juni kl. 13.00
Tilmelding: Klik her 

Download case: Dansk smykkeproducent med konsignationslager hos Magasin og Illum integrerer deres elektroniske dokumentflow til Dynamics 365 Business Central. Klik her for at downloade casen.

Læs mere på vores website
Læs mere om mulighederne med EDI-integration til Dynamics 365 Business Central.
Her kan du også hente vores datasheet med flere detaljer om løsningen.
Gå til websitet.

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere