18.09.2020  |  Branchenyt

Webinar - Hvad er omkostningerne ved en ugennemsigtig supply chain?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er ikke alle der har tid til at se et live webinar. Derfor har vi optaget vores og nu har du muligheden for at se det igen. I samarbejde med Flexport har vi lavet webinaret "Hvad er omkostningerne ved en ugennemsigtig supply chain?"

Endnu en gang er vi smigret over den store interesse der var for vores webinar "Hvad er omkostningerne ved en ugennemsigtig supply chain", som blev afholdt med Flexport d.9 september.

Men det er ikke alle der har og kan få tid til et live event, og derfor er vores webinar naturligvis blevet optaget. Derfor giver vi dig nu muligheden for at kunne se dette webinar igen.
 

Hvad handler webinaret om?

​For flere og flere virksomheder er øget gennemsigtighed i deres supply chain nøglen til korrekt lager og færre restordre.

I disse tider med konstant forandring er kundeservice og operationel ekspertise den eneste måde at overleve på.

Det centrale spørgsmål er derfor: hvad får du egentlig ud af øget gennemsigtighed?

Dette og meget mere, vil du kunne få svar på i dette webinar. Her vil Richard Evans fra Slimstock og Mathijs Slangen fra Flexport, sammen redegøre for følgende:

  • Fordelene ved øget gennemsigtighed
  • Skridt du kan tage for at øge gennemsigtigheden
  • Hvor gennemsigtighedsprojekter går galt

Du kan se webinaret her!

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere