13.11.2020  |  Branchenyt

Webinar: Fuld automatisering med integration til Dynamics AX & FO

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ønsker du inspiration til, hvordan din virksomhed kan opnå fuld automatisering af samarbejdet mellem jer og jeres kunder, leverandører og transportører – med integration til jeres Dynamics AX eller FO-system?

Webinaret bliver afholdt torsdag d. 26. november 2020, klokken 13:00-13:45 CEST

TrueCommerce er din lokale og globale sparringspartner og rådgiver inden for automatisering. Vi tager kompleksiteten ud af EDI og integration, og vores team af eksperter står klar til at håndtere og overvåge din løsning på dine vegne, og vi giver dig løbende forretningsmæssig sparring.

På webinaret vil vores Dynamics-eksperter blandt andet fortælle, hvordan du sikkert, effektivt og automatisk kan udveksle forretningsdokumenter med dine samhandelspartnere i Danmark og udlandet.

Du får desuden en demo af TrueCommerces EDI-integrationsmodul til Dynamics 365 FO – og vi kommer også godt omkring alle fordelene ved vores AX-modul.

Endelig dykker vi ned i en kundecase, hvor en stor fødevareproducent har integreret deres elektroniske samhandel til Dynamics 365 FO for at understøtte 3PL i deres forretning.

Hvis du har spørgsmål, som du ønsker, at vi behandler på webinaret, så send os meget gerne din input på forhånd til marketingdk@truecommerce.com. Vi vil gøre vores bedste for at medtage så meget input som muligt i webinaret.

Har du ikke mulighed for at deltage?
Tilmeld dig alligevel - så er du sikker på at modtage optagelsen efterfølgende.

Med venlig hilsen
TrueCommerce Denmark

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere