09.11.2020  |  Branchenyt

Webinar: EDI-integration til Microsoft Dynamics NAV & 365 BC

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kører din virksomhed C5 eller NAV, og planlægger I at opgradere til enten NAV eller Business Central? Måske kører I allerede NAV eller Business Central og ønsker at lære mere om, hvordan I kan opnå fuld automatisering af jeres ordre- og fakturastrøm?

Du kan opnå en fuldt automatiseret samhandel med dine leverandører / kunder i Danmark og udlandet, hvis du integrerer din udveksling af ordrer, fakturaer og andre forretningsdokumenter direkte til dit Microsoft Dynamics-system ved hjælp af TrueCommerces EDI-integrationsmodul.

Fordelene er mange: Store besparelser, hurtigere ordrehåndtering, et mere effektivt order-to-cash flow, præcise data og et styrket samarbejde mellem dig og dine leverandører / kunder.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du står overfor et konkret projekt i din virksomhed, som du ønsker, at vi behandler på webinaret, så send os meget gerne din input på forhånd til marketingdk@truecommerce.com.

Vi vil gøre vores bedste for at inkludere så meget input som muligt i webinaret.

Dette webinar giver desuden en generel gennemgang af TrueCommerces EDI-integrationsmodul til Dynamics 365 Business Central.

Tilmeld dig her

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere