16.12.2020  |  IT

Webinar: EDI integration til Microsoft Dynamics 365 NAV & BC

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kører du Dynamics NAV, og overvejer du at opgradere til Dynamics 365 Business Central?

Du kan opnå en fuldt automatiseret samhandel med dine leverandører / kunder i Danmark og udlandet, hvis du integrerer din udveksling af ordrer, fakturaer og andre forretningsdokumenter direkte til dit Microsoft Dynamics-system ved hjælp af TrueCommerces EDI-integrationsmodul.

Fordelene er mange: Store besparelser, hurtigere ordrehåndtering, et mere effektivt order-to-cash flow, præcise data og et styrket samarbejde mellem dig og dine leverandører / kunder.

Dette webinar giver desuden en generel gennemgang af TrueCommerces EDI-integrationsmodul til Dynamics 365 Business Central.

Hent optagelsen af webinaret her!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere