01.06.2021  |  Branchenyt

Webinar | Economic order quantity: Fra teori til praksis

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad er den økonomiske ordremængde, og hvor er den nyttig? Hvilke input er nødvendige for at implementere det, og hvordan indsamler du disse data? Få svar på dette og meget mere i dette webinar.

Webinar | Economic order quantity: Fra teori til praksis

Igennem mange år har den økonomiske ordremængde (EOQ) været et af de mest diskuterede lagerstyringskoncepter. Selvom begrebet er gammelt og enkelt, så kæmper mange virksomheder stadig med at implementere EOQ-konceptet. Mens mange virksomheder fokuserer på output-delen fra EOQ-formlen, er det imidlertid input-delen der er afgørende for dens succes.

I dette webinar vil vi ikke fokusere på selve formlen, men på dens input og hvordan man udnytter den del. Vi vil derudover komme ind på følgende:

- Hvad er den økonomiske ordremængde, og hvor er den nyttig?
- Hvilke input er nødvendige for at implementere det, og hvordan indsamler du disse data?
- Hvilke begrænsninger skal du tage i betragtning, når du implementerer EOQ i din virksomhed?

Tid og dato:
- Onsdag d.16 juni kl.18:00

Tilmeld dig dette webinar ved at trykke på HER!

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere