11.05.2017  |  Sourcing

Walmart giver rabat til selvhentere

Walmart har lanceret sit seneste påfund; rabat på onlinevarer kunden selv henter i en fysisk butik.

Walmart har lanceret sit nyeste initiativ: Pickup Discount. Konceptet handler om at give rabat på en række online varer, hvis kunderne vælger at hente pakken i den nærmeste, fysiske Walmart-butik.

Ved at slippe for den sidste del af fragten, nemlig leveringen til kundens hjem, kan Walmart spare en masse penge. Og dem har den amerikanske detailgigant altså valgt at bruge på at fremme ’click & collect’-metoden ved at give rabatter.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Walmart vil reducere drivhusgasser i sin forsyningskæde

Tiltaget demonstrerer Walmarts determination, når det handler om at konkurrere med rivalen Amazon, skriver mediet Innovative Retail Technologies. Samtidig giver tiltaget en indikation af, hvor detailhandlen er på vej hen.

En ny rapport fra PR-firmaet Walker Sands viser, at mere end hver anden forbruger har prøvet at købe en vare online, for derefter at hente den i en fysisk butik. Og det er denne stigende tendens til ’click & collect’, Walmart imødekommer med sit nyeste koncept.

Rapporten viser desuden, at 31 procent af de adspurgte kunder køber varer på nettet mindst én gang om ugen. Det er et tal, der er vokset med 41 procent på blot to år.

Læs den fulde rapport fra Walker Sands her.

Allerede i efteråret testede Walmart i øvrigt et automatisk vareafhentningstårn i en butik tæt på hovedkvarteret i Arkansas. Hvorvidt det indgår i den nye strategi, fremgår imidlertid ikke.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere