25.10.2013  |  Branchenyt

Vinderen af Den Danske Logistikpris kåres på onsdag

Indhold fra partner Hvad er dette?

Spændingen om, hvem der løber med Den Danske Logistikpris, bliver udløst på Den Danske Logistikkonference 2013, der afholdes på onsdag den 30. oktober i Ingeniørhuset i København.

Onsdag den 30. oktober løftes sløret for, hvem der får Den Danske Logistikpris i år.

Prisen, der blev indstiftet i 1994, gives til en virksomhed, der har arbejdet aktivt med logistik og opnået resultater, som er blandt de bedste i branchen. Sidste år gik prisen til armaturproducenten Vola.  

I år overrækkes logistikprisen af Venstres formand og forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Få nye faglige input
Prisuddelingen finder sted på Den Danske Logistikkonference 2013, der giver de tilmeldte mulighed for, i selskab med logistik-kolleger fra hele landet, at få masser af nye faglige input med hjem.   

På konferencen får du således indsigt i både metoder, cases og generelle erfaringer gennem indlæg og debat med blandt andre den legendariske SCM-professor Martin Christopher, vice president i Novozymes Line Sandberg og forfatter Jacob Bøtter, manden bag ledelsesbogen ’Unboss - tid til forandring’.

Journalist og medlem af Europa-Parlamentet Morten Løkkegaard er ordstyrer på dagen.  

Se det fulde program og tilmeld dig her

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere