29.04.2016  |  Sourcing

Vil du optimere din Supply Chain gennem pålidelige forecasts? Tilmeld dig vores forecasting Masterclass

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pålidelige forecast om den fremtidige efterspørgsel er altafgørende for udførelsen af din Supply Chain. I løbet af denne endags Masterclass vil du få indsigt i hvordan og hvorfor salgsforecast er så vigtige.

Under Slimstocks Forecasting Masterclass vil du blive undervist i, hvordan man omdanner sin forretningsstrategi til præcise salgsforecast og hvorfor præcise salgsforecast er så vigtige for virksomhedens udførelsen af virksomhedens Supply Chain. 

Forecasts: Essentiel input for din beslutnings proces

At forudse fremtiden er ikke en let opgave, men ikke desto mindre er forecast en vigtig input af ledelsesmøder omkring budgetter og S&OP processer. På et lavere niveau driver forecast ERP udregninger, indkøbsforslag og anvendes som grundlag for udregningen af sikkerhedslagre. Efter at have afsluttet denne Masterclass vil du være i stand til, at øge nøjagtigheden af dine forecasts. Resultat? Dit lager bliver mere afbalanceret og dit service niveau vil gå op.

Rammerne for Masterclass:

Hvorfor er nøjagtige forecasts afgørende og i hvilke virksomhedsprocesser kan de anvendes? Vores Masterclass i forecasting vil fokusere på salgsforecast i forhold til virksomhedsprocesser, såsom finansiel planlægning, salgsplanlægning og produktionsplanlægning. Følgende spørgsmål vil blive afklaret:

  • Hvem er ansvarlig for korrekt data?
  • Hvordan indsamler vi brugbar og relevant data?
  • Hvordan vælger vi forecast modeller?
  • Hvordan sikr vi kvaliteten af disse modeller?

Denne Masterclass er baseret på PDT-princippet af forecasting og er struktureret som følgende (i rækkefølge efter betydning):

  • Proces (P)
  • Data (D)
  • Teknik (T)

Under vores Masterclass vil vi fokusere på konsekvenserne af unøjagtige forecasts

Fakta:
Målgruppe: SCM professionals som arbejder med demand planning og forecasting på daglig basis
Lokation: Odense & København
Dato: 12. maj, 19. maj (udsolgt) og 26. maj.
Varighed: 09:00 – 17:00 (1 dag)
Niveau: Advanceret
Pris: Gratis for Slimstock kunder – for ikke-Slimstock kunder €575,-

Interesseret? Se hvordan du tilmelder dig her >> 

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/en-us/

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere