08.12.2021  |  Branchenyt

Case: [Video] Elektroskandia Sverige AB | Örebro

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elektroskandias automatiske lager i Örebro, bestående af OSR shuttle, Pick it Easy, automatiske letgodsbaner og pallebaner og meget mere.

Elektroskandia er en del af Sonepar-koncernen - en af ​​de største el-grossister i verden. Koncernen omfatter i øjeblikket mere end 145 virksomheder i 48 lande, fordelt på fem kontinenter.

Kom med til Elektroskandias automatiske lager i Örebro, bestående af OSR shuttle, Pick it Easy, automatiske letgodsbaner og pallebaner og meget mere.

Tags: KNAPP A/S

Mere fra KNAPP A/S

KNAPP A/S

www.knapp.se/da

KNAPP  - Making Complexity SimpleKNAPP er en international virksomhed, som beskæftiger sig med lagerautomatisering og lagerlogistiksoftware. Virksomheden har hovedkontor i Østrig og har 5000 ansatte på verdensplan.Intern logistik og dermed også vore løsninger påvirkes i meget høj grad af forbrugernes indkøbsadfærd. Antallet af salgskanaler vokser hele tiden; fra de traditionelle butikker til…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere