17.09.2020  |  Branchenyt

Vi sender heldigvis mange ordre til vores fantastiske kunder

Indhold fra partner Hvad er dette?

MEN det er ikke hver dag, at vi sender så store vantskruer til en kunde:

Vi har nemlig sendt 15 stk. af disse flotte kongeblå vantskruer til én af vores kunder. De har en WLL (løftekapacitet): 25 ton og de vejer 83 kg pr. stk!

Til sammenligning kan man se en almindelig M6 vantskrue på billedet.


Og selvom der er meget løftegrej på https://fyns-kran.dk med mere end 10.000 varenumre – så kan vi selvfølgelig også hjælpe med at skaffe det løftegrej vi ikke har på siden… og det er dette endnu et rigtig godt eksempel på!


Skal du bruge løftegrej ikke er i blandt vores 10.000+ varenumre? Så kontakt os på 7015 2015 eller fku@fku.dk – vi er altid klar på udfordring!

Mere fra Fyns Kran Udstyr A/S

Fyns Kran Udstyr A/S

https://fyns-kran.dk

  • fku@fku.dk
  • 70 15 20 15
  • Brændekildevej 37, 5250 Odense

Fyns Kran Udstyr A/S er Danmarks førende inden for løftegrej og løfteudstyr, stålwirer, taljer, kraner og beslægtet udstyr til industri, marine og offshore - og meget af dette har vi leveret til kunder over hele verden siden 1969 Vi har afdelinger beliggende i Odense, København, Esbjerg og Aalborg samt over 25 serviceenheder og vi dækker d…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere