18.11.2020  |  Branchenyt

Ved udgangen af 2019 indgik Etman Distribusjon AS / ETM Øst AS og AGR Nordic A/S en aftale om levering af AGR Dynamics Inventory

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordic får endnu en kunde i Norge og fortsætter derved det stærke indtog på det spændende og vigtige Norske marked.

Etman Distribusjon AS er en norsk el-grossist og betjener sammen med ETM Øst AS det norske professionelle marked gennem opsøgende salg, drift af professionelle butikker og online shopping (B2B). Kerneprodukterne er egenudviklede elektriske produkter rettet mod det skandinaviske marked. Produkterne inkluderer kabel, stikkontakter, kontakter, sikringspaneler, LED-belysning osv. Målet er at blive en af ​​markedets mest attraktive totalleverandører.

Virksomhedens vision er at skabe en omkostningseffektiv produktion og distribution af elektriske installationsprodukter baseret på evnen til at udvikle kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser uden dyre mellemled.

Etman ledte efter et system, der ville forbedre indkøbsprocessen ved at centralisere indkøb og forbedre lagerstyring. De var i kontakt med flere leverandører, og valget faldt til sidst på AGR.

Indkøbschef Frank Landmark udtaler følgende:

”Efter en meget kort periode kan vi se, at AGR har reduceret vores omkostninger. Vi har frigjort meget tid hos medarbejderne i afdelingerne, reduceret lageromkostningerne i både afdelingerne og hovedlageret og er mere leveringsdygtige.

AGR har mange gode rapporter, der hjælper os med at opfange udsving, så vi kan reagere hurtigt. Sådan undgår vi nu overlager og tomme hylder. Vi har vores egen fabrik i Kina, og de prognoser, vi nu giver fabrikken gennem AGR-systemet, har hjulpet dem med at planlægge produktionen bedre og med køb af råvarer. Så AGR vil have en effekt på hele værdikæden.

Systemet blev implementeret under Covid-19 med de udfordringer, dette medførte. Konsulenterne fra AGR Nordic løste dette på en genial måde. De ændringer / ønsker, vi havde, blev behandlet og løst med det samme, og vi kunne som regel teste ændringerne allerede den næste dag. Konsulenterne havde stor viden om systemet og havde løsninger, der hjalp os med at tilpasse systemet, som vi ønskede. Efterfølgende har vi også værdsat meget, at vi stadig har de samme konsulenter, der arbejder for os, og ting, der er kommet op undervejs, er blevet løst hurtigt. En anden ting vi vil fremhæve er, hvor hurtigt vi fik systemet i gang, og at AGR leverede inden for budget”

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på +45 7022 7100

Mere fra AGR Nordic A/S

AGR Nordic A/S

www.agrnordic.com

AGR blev grundlagt i 1997 og er specialister i indkøbsplanlægning, forecasting S&OP og optimering. Vi tilbyder software- og rådgivningsløsninger.   Virksomhedens hovedløsning, AGR Inventory Optimiser, er et add-on til kundernes ERP løsning og har til formål at hjælpe med opnå og vedligeholde den rette servicegrad, med mindst…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere