17.04.2018  |  Branchenyt

Ved du nok om toldkrigen og mulighederne for lavere told ved eksport?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Toldkrigen - trussel eller mulighed? Hvorfor betale for meget i told? Alle medlemsvirksomhederne under EKFT indbydes til fyraftensmøder. Det gælder både alle speditionsvirksomhederne og virksomheder i andre brancher, der har meldt sig ind på www.ekft.dk

I samarbejde med Udenrigsministeriets handelspolitiske kontor tilbyder Erhvervslivets Kompetencecenter For Told (EKFT) nu medlemsvirksomhederne informations- og netværksmøder to steder i landet: Lynge i Storkøbenhavn og Haderslev i det sydlige Jylland.

Tirsdag den 22. maj 2018 kl. 17.00 - 18.45 hos Widex A/S, Nymøllevej 6, 3540 Lynge.

Mandag den 28. maj 2018 kl. 17.00 - 18.45 hos Bestseller A/S, Moltrup Landevej 201, 6100 Haderslev.

Begge møderne sluttes af med en let aftenservering.

På møderne får du indblik i:

- Den begyndende toldkrig mellem USA og Kina, hvor der er risiko for, at EU bliver involveret. Hvad betyder det for danske virksomheder? Og hvordan ruster danske virksomheder sig bedst muligt.

- Mulighederne for at dansk eksport til f.eks. Norge, Schweiz, Tyrkiet, Canada og Sydkorea kan foregå til en lavere toldsats ved at benytte de eksisterende frihandelsaftaler mere og bedre.

- Mulighederne for at din virksomhed kan få gavn og glæde af Udenrigsministeriets serviceydelser inden for handelsrådgivning.

Ved mødet hos Widex A/S 22. maj 2018 kl. 17.00 kan du møde:

Jeannette Dinsen, Toldchef hos Küehne + Nagel og næstformand for Fagudvalg TOLD i Danske Speditører.

Henrik Beck, Sekretariatsleder EKFT.

Jesper Stig Andersen, Chefkonsulent i Udenrigsministeriets handelspolitiske kontor.

Søren Rinder, Specialkonsulent i Udenrigsministeriets handelspolitiske kontor.

Ved mødet hos Bestseller A/S 28. maj 2018 kl. 17.00 kan du møde:

Claus Bo Larsen, Toldchef hos Blue Water Shipping og medlem af Fagudvalg Told i Danske Speditører og toldrådet i EKFT.

Henrik Beck, Sekretariatsleder EKFT.

Søren Rinder, Specialkonsulent i Udenrigsministeriets handelspolitiske kontor.Arrangementerne henvender sig eksklusivt til EKFT’s medlemsvirksomheder inden for og uden for speditionsbranchen. Hver medlemsvirksomhed må deltage med op til fem personer.

Deltagelse er gratis, og kræver forudgående tilmelding på info@ekft.dk. Oplys hvilket af de to arrangementer, I tilmelder jer, samt deltagernes navne samt virksomhedens navn.

Eftersom der er et begrænset antal pladser til rådighed, tilråder vi hurtig tilmelding. Fordelingen foregår efter ”først til mølle-princippet”. Modtager EKFT flere tilmeldinger, end der er pladser til, vil vi snarest muligt forsøge at afholde erstatningsarrangementer andre steder i landet.  

Mere fra Erhvervslivets Kompetencecenter For Told

Erhvervslivets Kompetencecenter For Told

www.ekft.dk

EU-toldkodeksen vil de næste 5-6 år vende op og ned på hele toldadministrationen i Danmark -  alt bliver digitaliseret. Når alle dele af EU-toldkodeksen er fuldt ud IT-understøttet og digitaliseret, bliver nemmere at drive virksomhed. Spørgsmålet er blot, hvor meget vi skal igenem får at nå dertil?   For at dansk erhvervsliv kan stå stærkt i samarbejdet og kommmunikationen med toldmyndighederne er…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere