27.06.2019  |  Branchenyt

Varner udvider sin AutoStore med Swisslog

Indhold fra partner Hvad er dette?

Varner har valgt Swisslog som partner i forbindelse med udvidelsen af sit europæiske lager i Vänersborg. Det automatiserede lager blev bygget i samarbejde med Swisslog og taget i drift i 2016. Allerede tre år senere skal anlægget udvides yderliger.

– Allerede da centrallageret i Vänersborg blev bygget, var der gjort klar til yderligere udvidelser inden for bygningens mure. På grund af vores kraftige vækst på e-handelsområdet er vi nu nødt til stort set at fordoble vores AutoStore®-anlæg, siger Anders Eriksson, som er Supply Chain Director hos Varner.

Udvidelsen indebærer, at det eksisterende AutoStore®-anlæg – en automatisk robotløsning til kasser – udbygges fra en kapacitet på 60.000 kasser om dagen til 116.000 kasser om dagen, og anlægget bestykkes med i alt 224 robotter. Samarbejdet med Swisslog har også omfattet udviklingen af et helt nyt design af arbejdsstationer til plukning og pakning, lagerplacering, returhåndtering og håndtering af hængende produkter. Anlægget udvides derudover med yderligere otte arbejdsstationer til plukning og pakning, fire stationer til returhåndtering, 24 sorteringsstationer samt yderligere linjer.

– Lageret blev designet og bygget med de højeste ambitioner, og nu skal det blive endnu bedre. Vi har et utroligt tæt og tillidsfuldt samarbejde med Swisslog, som løbende tager sig af anlæggets tekniske drift. På baggrund af dette var det en selvfølge, at den aktuelle udvidelse skulle gennemføres sammen med Swisslogs dygtige medarbejdere, forklarer Anders Eriksson.

Varners automatiserede lager inkluderer, ud over AutoStore®-løsningen, også to højlagre til henholdsvis paller og let gods, linjer til henholdsvis paller og let gods, arbejdsstationer til plukning og pakning, interne leverancer, returhåndtering, en løsning til hængende produkter og en cross belt sorter. Hele processen er datadrevet og drives af Swisslogs WMS SynQ – "Synchronized Intelligence" i kombination med Varners egen WMS.


Om Varner
Varner er en af Nordeuropas største modekoncerner og har cirka 11.000 medarbejdere og 1.500 butikker i otte lande: Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island, Polen, Tyskland og Østrig. Koncernen omfatter de 11 modekæder Bik Bok, Carlings, Cubus, Days Like This, Dressmann, Dressmann XL, Urban, Volt, Wow, Levi’s Store og Nike Store.

Om Swisslog Logistics Automation
Vi skaber fremtiden inden for intralogistik med robotter, og data-drevne og fleksible automatiserede løsninger, der giver vores kunder exceptionel værdi. Swisslog hjælper fremsynede virksomheder med at optimere lager- og distributionscentre med fremtidens automatiserede løsninger og software. Vores turnkey tilbud omfatter rådgivning, systemdesign og implementering samt livslang service til kunder i mere end 50 lande.

Swisslog er en del af KUKA-koncernen, en førende global leverandør af intelligente automatiseringsløsninger med over 14.000 ansatte over hele verden.

Tags: Swisslog

Mere fra Swisslog

Swisslog

swisslog.com

Om Swisslog Logistics Automation Vi skaber fremtiden inden for intralogistik med robotter, datadrevne og fleksible automationsløsninger, der giver exceptionel værdi for vores kunder. Swisslog hjælper fremadtænkende virksomheder med at optimere deres lager og distributionscenter med fremtidens automatiserede løsninger og software. Vores integrerede tilbud omfatter…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere