16.02.2021  |  Branchenyt

Variant A/S har valgt Slim4

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Slimstock Danmark er vi stolte over at kunne meddele, at Variant A/S har valgt Slim4 som deres fremtidige platform til efterspørgselsforecasting og optimering af indkøbsfunktionen.

Her hos Slimstock Danmark er vi glade og stolte over at kunne byde Variant A/S velkommen til familien.

Vi er utroligt glade for, at Variant A/S har valgt Slim4 som deres fremtidige værktøj til at understøtte processerne i deres indkøbsafdeling.

Variant A/S er Danmarks største trailerproducent og har i dag mere end 200 forhandlere i bl.a. Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Østrig. Variant har et bredt sortiment af trailere, som dækker de fleste behov. Uanset om du er på udkig efter en hobbytrailer til at køre lidt haveaffald på genbrugsstationen med eller en stor 3-akslet trailer med elektrisk 3-vejstip, så har Variant dette.

Vi ser frem til at komme i gang med projektet!

Du kan blandt andet læse hvordan vi også har hjulpet andre virksomheder her!

Eller du kan downloade vores nye e-bog med Paul Durlinger. 

Gratis e-bog om lagerstyring

I over 20 år er Paul Durlinger blevet anerkendt som ekspert indenfor 'Inventory Management'. Gennem sit arbejde på forskellige universiteter, hvor han blandt andet har været lektor i Productions and Inventory Management, har Paul Durlinger også rådgivet et stort antal af virksomheder, samt været forfatter til en lang række af bøger.

Bogen er helt gratis og kan hentes i linket nedenfor.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere