25.05.2022  |  IT

Værd at vide om EDI og international samhandel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dette whitepaper er til virksomheder inden for detailhandel, produktion eller grossistbranchen, der ønsker at udveksle deres ordrer, ordrebekræftelser og fakturaer elektronisk – lokalt og internationalt.

Når du handler med kunder og / eller leverandører på tværs af Europa og globalt, eller hvis du ønsker at udvide din forretning internationalt, er der nogle EU- og landespecifikke krav til data, som du skal opfylde.

Reglerne gælder især, hvis du sender dokumenter til den offentlige sektor i de forskellige lande, men kravene udbredes også i stigende grad blandt virksomheder i den private sektor.

Dette whitepaper giver en gennemgang af de krav, du bør være opmærksom på, når du udveksler ordrer, fakturaer og andre dokumenter med internationale samhandelspartnere.

Whitepaperet er derfor særligt relevant for virksomheder med international B2B-samhandel.

Hent whitepaper

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere