02.02.2022  |  Branchenyt

Udstyr bookes fra depot på Universitetshospital i Køge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Region Sjælland har valgt en fremsynet logistik løsning leveret af Apport Systems i samarbejde med Embrace-IT til deres Fælles Udstyrsordning på Universitetshospitalet i Køge.

Region Sjælland har valgt en fremsynet logistik løsning leveret af Apport Systems i samarbejde med Embrace-IT til deres Fælles Udstyrsordning på Universitetshospitalet i Køge.

”Booking- og lagerstyringssystemet fra Apport Systems bringer os et skridt nærmere målet om højere anvendelsesgrad af udstyret , og at det altid er efterset og klar til brug. Vi er meget glade for, at der nu er indgået kontrakt med Apport Systems”

- Helle Gaub, Projekt Direktør på Køge Universitetshospital i Region Sjælland

Booking- og lagerstyringssystemet fra Apport Systems er blot et af flere initiativer, der skal bidrage til at realisere flere tidsbesparende flows på det kommende hospital, således at der kan frigives mere tid til pleje af patienterne.

”Denne løsning er på alle områder banebrydende og kan på sigt skabe præcedens i betragtningen af intern logistik på eks. hospitaler og lignende.”

- Christian, CCO Apport Systems A/S

Derfor er Region Sjællands beslutning om at integrere Apports booking-og lagersystem et projekt vi, her hos Apport i samarbejde med Embrace IT, er utrolig stolte over.

Løsningen forventes implementeret i efteråret 2022.

Er du interesseret i, hvilke andre virksomheder, der har fået vores nye WMS, eller vil du læse hele pressemeddelelsen, så klik her.

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere