21.06.2018  |  Planlægning

Case: Uden ROB-EX er det nærmest håbløst!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med ROB-EX er det simpelt, og der er styr på planlægningen. De er sindssygt glade for ROB-EX ude i produktionen! Fortæller planlægger Bjarne Østergaard fra Alsform værktøjsfabrik.

Alsform værktøjsfabrik har 50 ansatte og fremstiller værktøjsdele og maskiner til at bearbejde stål.

Planlægger i Alsform Bjarne Østergaard planlægger på 35-40 ressourcer.

”Jeg er glad for ROB-EX,” fortæller han. ”Det er simpelt, og der er styr på planlægningen. Jeg kan se, hvem der skal lave hvad og hvornår – og jeg kan se, hvornår det går galt. Nogle ordrer har mange operationer, og med ROB-EX kan jeg hele tiden overskue, hvornår jeg skal sætte i gang. Uden ROB-EX er det nærmest håbløst.”

Alsform værktøjsfabrik har stor glæde af at vise ROB-EX på skærme ude i produktionen.

”Medarbejderne kan gøre klar til den næste opgave og finde værktøjer og materialer frem, hvis der er et break i den opgave, de er i gang med. De er sindssygt glade for det i produktionen!” siger Bjarne Østergaard.

Alsform har brugt ROB-EX i fire år.

Mere fra ROB-EX A/S

ROB-EX A/S

https://rob-ex.com/

ROB-EX Produktionsplanlægning hjælper produktionsvirksomheder med at opnå forbedringer i planlægningen.It-virksomhed med internationalt perspektivROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi udvikler softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Vi er en international virksomhed og sælger vores løsning…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere