22.03.2023  |  IT

TrueCommerce har store vækstplaner i Europa

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomheden ser hen imod et styrket samarbejde blandt de europæiske afdelinger, og særligt vækst er på dagsordenen

Der sker en masse hos TrueCommerce, der i 2022 kunne fejre 35-års jubilæum i den danske afdeling, hvilket er mange år inden for IT- og softwarebranchen. 

Siden dengang har TrueCommerce passeret en række store milepæle i historien, specielt inden for de senere år.

I december 2020 blev TrueCommerce opkøbt af kapitalfonden Welsh Carson Anderson & Stowe. Kapitalfonden havde en vækststrategi for TrueCommerce, og med det mindset opkøbte TrueCommerce virksomheden DiCentral i 2021 og kom dermed ind på det tyske marked med et kontor i München og på det asiatiske marked med et kontor i Vietnam.

”Med købet af DiCentral fik vi et kontor i Tyskland og et stort kontor i Vietnam. Dermed kunne vi begynde at tænke i 24-7-leveringer og -support, så forretningen kan køre hele tiden – både i Europa men også USA”, fortæller Jakob Vestergaard, Managing Director, EMEA.

DACH - og særligt Tyskland - er et vigtigt marked

Udover at TrueCommerce nu kan fokusere på leveringer og support 24-timer i døgnet efter opkøbet af DiCentral, så er det nye kontors placering i Tyskland ekstremt vigtigt for forretningen:

...

Læs hele blogindlægget her

__________________________________________________

Om TrueCommerce: TrueCommerce har siden 1987 hjulpet virksomheder med at blive koblet op til deres samhandelspartnere (leverandører og kunder) gennem en EDI-integration til deres ERP-system. Således kan de nemt, hurtigt og sikkert udveksle elektroniske forretningsdokumenter helt automatisk.

TrueCommerce er førende i Norden inden for levering af EDI-løsninger detail- og produktionsvirksomheder samt grossister.
 

Vil du gerne modtage seneste nyt inden for elektronisk samhandel?
Tilmeld dig nyheder fra TrueCommerce

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere