08.07.2020  |  Branchenyt

Trænger dit lager til en opgradering, eller skal du bygge et helt nyt?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det at bygge et optimalt materialehåndteringsflow begynder ikke ved købet af en truck. I stedet bør det altid begynde med en grundig analyse af dine behov og nuværende materialehåndtering, så du kan se, hvad der fungerer og hvad du ønsker ændret.

I en lageranalyse kan vi nemlig lave en simulering af dit lager og se hvordan ændringer vil påvirke din materialehåndtering – på den måde kan du se løsningerne for dig og vælge, hvad der vil fungere bedst, inden du rent faktisk får bygget (eller ændrer) dit lager.

En lageranalyse er en stor hjælp, både til dig som planlægger at få et helt nyt lager, eller til dig som ønsker at forbedre det nuværende. Den færdige simulering giver fuld dokumentation for den anbefalede løsning, og med en ”alt i én løsning” får du dokumentation, som er både teoretisk velbegrundet, og allerede afprøvet i et omkostningsfrit simuleringsmiljø!

Hvis du er på et tidligt stadie af dit nye projekt og ønsker at finde ud af mere om:

  • Hvordan simulering kan give en fælles vision for dine interessenter/stakeholders
  • De problemer som statiske beregninger kan give – modsat en faktisk simulering
  • Hvilke former for problemer indenfor supply chain en lageranalyse kan løse

Så læs vores gratis guide, hvor vi har samlet nogle af de største fordele ved sådan en simulering. Guiden finder du her.

Mere fra UniCarriers Denmark A/S

UniCarriers Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere