13.12.2018  |  Branchenyt

Toyota’s elektriske gaffeltruck Traigo80 vinder tysk designpris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nyudviklede 6-8 tons eltruck har vundet en pris for fremragende design og kvalitet.

De tyske designpriser (German Design Awards) er internationale priser, som tildeles af German Design Council for at præmiere unikke design-trends. I kategorien ‘Excellent Product Design’ vandt Traigo80 prisen, som blev tildelt af en anset international ekspert-jury. Toyota Traigo80 er den første gaffeltruck fra Toyota Material Handling, der modtager den tyske designpris.

Toyota Traigo 80 er en topmodel, en kraftig elektrisk gaffeltruck, og et ægte alternativ til motordrevne truck. Truckens rene design karakteriseres ved styrke, holdbarhed og enkelhed. Det veludviklede instrumentpanel designet rundt om føreren gør det muligt at arbejde intuitivt ved et lavt vibrations- og støjniveau takket være den fuldt affjedrede førerkabine. Hele gaffeltrucken er designet med fokus på udsyn, så føreren kan se truckens konturer fra alle vinkler.

Juryen udtalte, at “denne moderne elektriske gaffeltruck imponerer med dens ergonomisk designede førerkabine, der også har et rigtig godt udsyn hele vejen rundt. Et rent, funktionelt design, hvor de tydelige og karakteristiske former passer til tung industri og udstråler ren ydelse.”

Tomas Jankauskas, Industrial Designer hos Toyota Material Handling Europe, beskriver processen bag designet af Traigo80 6-8t: “Jeg tror på, at en højtydende truck skal have et tilsvarende design. Det er lidt ligesom evolutionen i naturen: kun de stærkeste overlever. Vi anvender også dette i vores design-proces ved at eliminere spild og kun anvende de mest hensigtsmæssige designs.” 

Det funktionelle design af Toyota Traigo80 6-8t er baseret på ægte Toyota værdier og er et resultat af et samarbejde mellem Toyotas svenske design-team i Mjölby og det italienske R&D team i Bologna

Selve prisen overrækkes d. 8. februar 2019 i forbindelse med prisuddelingen i Frankfurt, Tyskland, hvor alle vindende designs præsenteres for publikum på en udstilling.

Læs mere om Toyotas elektriske gaffeltruck Traigo80

Læs mere om Toyota Traigo på German Design Award siden >>

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

www.toyota-forklifts.dk

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og Kalmar industritruck.Med næsten 50 års tilstedeværelse på det danske marked, ved vi, hvad der skal til, for at dække vores kunders behov. Det er vores mål at kunne levere produkter og service, der opfylder vores k…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere