07.08.2020  |  Lager & distribution

Top 10 over leverandører af materialehåndteringssystemer

Det går rigtig godt for de globale materialehåndteringsaktører. Det viser omsætningstal fra 2019, der igen slår tidligere rekorder. Når listen bliver genbesøgt næste år, vil coronakrisens konsekvenser dog højst sandsynligt være tydelige i branchen.

Globale aktører inden for materialehåndteringssystemer er på toppen. Efter to år med tocifret vækst steg listens samlede omsætning med 7,3 procent i 2019 til mere end 23 milliarder US dollars.

Næste års tal vil nok vise en anden virkelighed. Som mange andre brancher vil materialehåndteringsindustrien også få coronakrisens konsekvenser at mærke tæt på.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Top 20 over leverandører af materialehåndteringssystemer

Dog har krisen også bevist forsyningskædernes vigtighed, hvilket kan give virksomhederne en mulighed for at fortsætte succesen. Det er en kunst at håndtere kriser, og nu skal branchens aktører for alvor lære at svinge penslen for at vise deres værd. 

”Ved udgangen af denne pandemi forventer vi at se virksomheder komme tilbage til sit udgangspunkt og måske bruge mere tid på at automatisere aktiviteterne. Den positive udsigt afhænger af virksomhedernes sundhed efter pandemien og mængden af kapital, der er tilgængelig til projekter”, siger Norm Saenz, administrerende direktør hos konsulentvirksomheden St. Onge til mediet Modern Materials Handling, mmh.com.

2019 rangering

Virksomhed

Omsætning 2019 (mio. US dollars)

1.

Daifuku Co., Ltd.

4016

2.

Schaefer Holding International GmbH

3217*

3.

Dematic (KION Group)

2662

4.

Honeywell Intelligrated

1800

5.

Murata Machinery Ltd.

1800

6.

Vanderlande Industries B.V.

1700

7.

Knapp AG

1370

8.

Beumer Group GmbH

1100

9.

Material Handling Systems (MHS)

1000

10.

Swisslog AG

922

*Schaefer Holdning International var ikke i stand til at rapportere 2019-omsætning inden undersøgelsens frist. Tallene for 2018 er derfor overført.

KIlde: Modern Materials Handling, mhh.com.

- HCL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere