29.07.2019  |  Branchenyt

Tolden er midt i en omfattende digitalisering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Toldsystemet er midt i en omfattende digitalisering. Det er som følge af EU’s toldkodeks, der har til formål at modernisere toldsystemet og ensarte flere processer på tværs af EU.

Formålet er at fremme handel i det indre marked ved at gøre det mindre administrativt tungt. 

En ensartning af toldprocesserne inderbære b.la., at det danske toldsystem skal digitaliseres. Da told er en omfattende størrelse, som involverer flere parter har Regeringen valgt at nedsætte en ny styrelse, der skal håndtere digitaliseringen af tolden, nemlig Toldstyrelsen. 

I ClearView Trade er vores mission at digitalisere alle dele indenfor eksport. Derfor er vi konstant opdateret og ajour med de seneste ændringer af toldreglerne.   

Læs mere om den igangværende digitalisering af told her. 

Mere fra ClearView Trade

ClearView Trade

https://clearviewtrade.com/

VisionenVi i ClearView Trade vil digitalisere dansk eksport. Vi vil gerne minimere den tid og de ressourcer danske virksomheder bruger på at booke transporter, udfylde alle relevante transport, handels-og eksportdokumenter samt certifikater. I samarbejde med Dansk Erhverv, Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer, SMVdanmark og SKAT tilbyder vi allerede fuld digitaliserede toldindberetninger og ud…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere