03.12.2019  |  Branchenyt

Tine K Home vælger Apport WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tine K Home har valgt Apport WMS til at optimere deres lager, som ligger i Odense. Systemet skal håndtere alle funktioner fra vare ind til vare ud.

Tine K Home har eksisteret siden 1999, og sælger blandt andet interiør, tekstiler og møbler ud fra egne designs samt fra unikke fund på diverse udlandsrejser i bl.a. Vietnam, Marokko og Indien.

”Tine K Home er en meget interessant virksomhed med et bredt sortiment, og vi er selvfølgelig stolte over, at vi er blevet valgt som deres fremtidige sparringspartner på WMS-området. Det bliver spændende at understøtte dem i deres fremtidige rejse, så logistikken også vil være et konkurrenceparameter fremadrettet”, udtaler salgsdirektør Asger Sandberg Petersen ved Apport Systems A/S.

Løsningen forventes implementeret i løbet af første halvår 2020. 

Vil du vide mere om Tine K Home, da kan du læse mere her.

______________________________________

Om Apport
Apport er en skandinavisk forankret logistikvirksomhed, der har optimeret lagerlogistikken for virksomheder i mere end 10 lande siden 2000. Apport har i dag mere end 90 kunder der bruger Apports eget udviklede lagerstyringssystem (WMS). Med udviklingskontor i Danmark og Polen hjælper Apport virksomheder med at forbedre deres interne logistik.

Hos Apport er fundamentet et stærkt WMS, men det er vores fokus på mennesker og forandringsprocesser, som gør forskellen. 

Ønsker du at vide mere om Apport kan du læse mere her

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere