10.11.2020  |  Branchenyt

Case: TIAGo robotter til Aalborg Universitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Universitetets nye kandidatuddannelse i Robotics, er en civilingeniøruddannelse rettet mod bachelorer, som er interesseret i robotprogrammering, reguleringssystemer og software.

Uddannelsen giver de studerende indsigt i de udfordringer, som virksomheder, rådgivende ingeniører, serviceinstitutter og forskningsinstitutioner møder i forbindelse med anvendelse af robotter og automation i fremtiden, hvorefter de bliver i stand til at omsætte denne viden i professionel praksis.

Hans Schourup A/S har leveret to nye robotter som indgår i undervisningen.
TIAGo robotterne kan helt fra start tilpasses og har utallige udvidelsesmuligheder. De kan konfigureres efter ønske - til den ideelle platform til forskningsprojektet - til laboratoriet eller til at konkurrere i robotteknikker med eget eller andre teams.

Robotten kan umiddelbart efter udpakning, kombinerer opfattelse, navigation, manipulation og har færdigheder mht. menneske/robot-interaktioner.
De studerende kan hurtigt at komme i gang med at programmere TIAGo, den har open source-simuleringer og ROS-tutorials tilgængelige, der kan downloades online.

>> Få en uforpligtende snak med vores specialister >>

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere