10.11.2020  |  Branchenyt

Case: TIAGo robotter til Aalborg Universitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Universitetets nye kandidatuddannelse i Robotics, er en civilingeniøruddannelse rettet mod bachelorer, som er interesseret i robotprogrammering, reguleringssystemer og software.

Uddannelsen giver de studerende indsigt i de udfordringer, som virksomheder, rådgivende ingeniører, serviceinstitutter og forskningsinstitutioner møder i forbindelse med anvendelse af robotter og automation i fremtiden, hvorefter de bliver i stand til at omsætte denne viden i professionel praksis.

Hans Schourup A/S har leveret to nye robotter som indgår i undervisningen.
TIAGo robotterne kan helt fra start tilpasses og har utallige udvidelsesmuligheder. De kan konfigureres efter ønske - til den ideelle platform til forskningsprojektet - til laboratoriet eller til at konkurrere i robotteknikker med eget eller andre teams.

Robotten kan umiddelbart efter udpakning, kombinerer opfattelse, navigation, manipulation og har færdigheder mht. menneske/robot-interaktioner.
De studerende kan hurtigt at komme i gang med at programmere TIAGo, den har open source-simuleringer og ROS-tutorials tilgængelige, der kan downloades online.

>> Få en uforpligtende snak med vores specialister >>

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981.Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i form af dedikerede medarbejdere, der hver især har sit speciale, men b…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere