03.03.2020  |  IT

THOR VM1A - hurtig og kraftig truckterminal fra Honeywell

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den seje Thor-serie har gennemgået et teknologispring ind i Android-verdenen, men holder på de mange velkendte dyder fra forgængerne.

Disse nye truckterminaler minder af ydre nærmest til forveksling om forgængerne, men al indmad er nydesignet for at matche Android Oreo styresystemet. Processorkraft og arbejdshukommelse er således ikke til at kende fra forgængeren.

Derimod er IP66 (!) tætheden og driftstemperaturen ned til -30 gr. C værdsatte specs, arvet fra forgængeren. Dertil den letudskiftelige front og Quick Mount Smart Dock, der muliggør lynhurtig enhånds-flytning af terminalen fra én truck til en anden.

Læs mere på produktsiden her.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere