09.11.2015  |  Branchenyt

Thürmer Tools ny kunde hos Slimstock Nordic

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er glade for at præsentere Thürmer Tools som Slimstock Nordics nye kunde, der med brugen af Slim4 vil sikre et mere effektivt indkøb, såvel som et mere balanceret lagerniveau.

Thürmer Tools er en søster virksomhed til Slimstock Nordics kunde Wall-Thürmer. Thürmer Tools har mere end 100 års erfaring inden for produktion af høj-kvalitets skæreværktøj og mere end 18.000 artikelnumre på lager. Derudover kan man på Thürmer Tools’ lager finde særlige værktøjer og ulige størrelser som normalt ikke ses lagerført.

Thürmer Tools vil med brugen af Slim4 sikre et mere effektivt indkøb, højere gennemsigtighed både internt i virksomheden, men også på tværs af forsyningskæden. Derudover vil Thürmer Tools sikre et mere balanceret lager på tværs af hele produkt porteføljen.

Implementeringen hos Thürmer Tools er allerede startet. 

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere