29.09.2016  |  Branchenyt

TCS anerkendt for at tage socialt ansvar

IT-virksomheden TCS er blevet belønnet med CSR-udmærkelser fra både Dow Jones og EcoVadis.

Det multinationale IT-selskab Tata Consultancy Services (TCS) er for fjerde år i træk blevet medtaget på bæredygtighedsindekset Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Samtidig er virksomheden for tredje år i træk blevet tildelt en guldcertificering af CSR-rådgivningsvirksomheden EcoVadis.

”I vores virksomhed har vi foretaget store investeringer i CSR. Lige fra at investere i færdigheder, som hjælper de lokalsamfund, vi arbejder i, til at sikre at vores forsyningskæde og indkøbsprocedurer er etiske og bæredygtige”, fortæller Johan Bartholdson fra TCS Europa. Han uddyber:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”For eksempel reducerede vi alene sidste år vores CO2-udledning med 6 procent. Det er en langsigtet forpligtelse, som gennemsyrer hele vores virksomhed, og vi ser frem til at udvide vores indsats i lokalsamfundene endnu mere.  Vi er en ambitiøs virksomhed i vækst, men vi er ligeledes fokuseret på, at vi har en positiv indflydelse på omverden”.

Belønnet for holistisk CSR-tilgang
DJSI rangerer hvert år verdens største virksomheder ud fra økonomiske, miljømæssige og sociale resultater. TCS er én blandt de i alt kun tre indiske virksomheder på årets verdensrangliste. DJSI analyserer endvidere på områder som virksomhedsledelse, risikostyring, branding, klimainitiativer, forsyningskædestandarder og arbejdspraksis.

EcoVadis har belønnet TCS med et guldcertifikat for IT-virksomhedens holistiske tilgang til CSR inden for områderne bæredygtighed, arbejdsprocedurer, forretningsdrift, indkøb og forsyningskæde.

Læs også: Supply chain baseret på menneskerettigheder bliver fælles standard for rederier

TCS har hovedkvarter i indien, men tilbyder it-serviceydelser, rådgivning og virksomhedsløsninger i 46 lande. TCS har siden finansåret 2007-2008 reduceret selskabets CO2-udledning med 43,3 procent. 

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere