27.10.2010  |  Lager & distribution

Tag temperaturen på transportmarkedet

Tyske TimoCom har lanceret et værktøj, der kan hjælpe med at optimere kapacitetsudnyttelsen for transportdisponenten.

Ligevægt mellem fragt- og laderumstilbud er enhver disponents drømmescenarie. I den virkelige verden er det dog sjældent, at udbud og efterspørgsel opvejer hinanden. Er det så overhovedet muligt at skabe sig et overblik over den aktuelle markedssituation? Ja, det mener TimoCom Soft- und Hardware GmbH. som udbyder af den førende fragt- og laderumsbørs i Europa, TC Truck&Cargo®. TimCom har ønsket at udnytte børsens store volumen til at udvikle et praktisk værktøj – transportbarometeret. TimoCom præsenterer nu også onlineversionen her på www.scm.dk.

Eftersom TimoComs børs nærmest 1:1 afspejler forholdet mellem udbud og efterspørgsel for fragt- og laderumskapaciteter i transportbranchen, inddrager mange virksomheder transportbarometeret, når der skal træffes beslutninger. Transportbarometeret danner således basis for beregning af markedspristendenser og prisforhandlinger. På den måde bliver det lettere at håndtere prisudsving. Transportmarkedet bliver mere transparenter, og der opnås en mere effektiv planlægning.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

I fragt- og laderumsbørsen TC Truck&Cargo® stiller TimoCom dagligt op til 230.000 internationale fragt- og laderumstilbud til rådighed for sine 75.000 brugere af programmet fra 44 forskellige lande i Europa. Med henblik på at visualisere markedssituationen udtrækker TimoCom det aktuelle antal tilbud i noget nær realtid.
Se mere på:
LADEBØRSEN: http://www.timocom.dk/sec/900110/index.cfm/DYN/hmenuaction,503231639530100/
og www.timocom.dk

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere