31.03.2022  |  E-handel

Tag dit varesortiment til nye højder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med dropshipping kan du udvide dit varesortiment uden at øge lagerpladsen!

Når du anvender dropshipping bliver dine varer sendt direkte fra din leverandør, så du sparer mellemleddet og undgår at skulle have eget lager til alle dine varer.

Med TrueCommcerces EDI-integration til Microsoft Dynamics 365 Business Central kan du hurtigt og nemt udveksle alle dine forretningsdokumenter med din leverandør digitalt. Du får alt, hvad du skal bruge i en EDI-løsning for at komme godt i gang med dropshipping!

Du opnår bl.a. frigivelse af tid og ressourcer samt færre fejl i arbejdsprocesser samtidig med, at du får konstant overblik over lagerstatus hos din leverandør.

Læs mere om mulighederne og fordelene ved dropshipping med Microsoft Dynamics 365 Business Central:

Hent whitepaperet her

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere