01.10.2014  |  Branchenyt

Swisslog får millionordre på distributionscenter

Den skandinaviske modekoncern Varner tildeler Swisslog opgaven med at levere et nyt distributionscenter i Sverige. Ordren lyder i alt på cirka 340 millioner kroner.

Varner, en af Nordeuropas største modekoncerner, skal have opført et nyt distributionscenter i Vänersborg i Sverige. Opgaven med at levere centeret et gået til logistik- og automationsvirksomheden Swisslog.

Ordren beløber sig på cirka 340 millioner kroner, og den inkluderer blandt andet et komplekst materialehåndteringssystem samt en langsigtet aftale om anlæggets tekniske drift.

Læs også: Swisslog vinder af Supplier Excellence Award 2013

Swisslogs rolle i forbindelse med det nye distributionscenter består blandt andet i design, levering og integration af centeret. Det nye center muliggør en centralisering af Varners interne logistik til Vänersberg. 

Ordren inkluderer automatiske stablingskraner, banesystemer, en løsning til hængende tøj og en såkaldt AutoStore. 

Læs også: Top 10 logistiklokationer i Europa

Distributionscenteret rummer 40.000 pallepladser, 330.000 dynamiske lokationer i miniload-systemet, mens AutoStore–løsningen er udrustet med 60.000 kasser.

Integrationen starter i april 2015, og komplet overtagelse er planlagt til sommeren 2016.

-KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere