11.07.2019  |  Lager & distribution

Svensk mosteri tredobler lagerkapaciteten med automatisk løsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomheden Kiviks Musteri AB, der i fem generationer har været hjemmehørende nær Kivik i det sydøstlige Sverige, har valgt en automatisk lagerløsning fra Riantics A/S i forbindelse med en betydelig opgradering af mosteriets pallehåndtering.

Riantics skal levere fuldautomatisk first-in-first-out-lagerløsning til Kiviks Musteri AB.

Der er tale om en kompakt lagerløsning for maksimal udnyttelse af pladsen, som Riantics leverer og implementerer i samarbejde med svenske BITO Lagersystem.

”Som mosteriet er indrettet i dag, er det kun gulvet, der anvendes som lagerplads. Det giver nogle klare begrænsninger med hensyn til lagring af paller og derfor har Kiviks Musteri valgt en løsning fra Riantics, der kan lagre paller i højden og som kommer til at rumme 575 pallepladser”, fortæller Area Sales Manager Thomas Rømer, Riantics A/S.

Med den nye indretning vil Kiviks Musteri, der blev etableret i 1888, få omkring en tredobling af lagerkapaciteten. Thomas Rømer siger videre:

”Der er tale om en FIFO (First-In-First-Out-lagerløsning), hvor de færdigpakkede paller kommer direkte fra produktionen og ind på Riantics’ baneanlæg. Herfra kører de på en af to linjer til den fuldautomatiske pallekran, der placerer den enkelte palle på rette plads i FIFO lageret.”

Opgaven forventes at være afsluttet i første kvartal 2020.
 

Mere fra Körber Supply Chain DK A/S

Körber Supply Chain DK A/S

www.koerber-supplychain.com

Körber Supply Chain DK A/S (tidl. Riantics/Qubiqa/Univeyor) er en automatiseringsvirksomhed, som udvikler og fremstiller kundetilpassede logistikløsninger til avanceret lagerstyring og -drift. Sortimentet omfatter produkter og systemer til fuldautomatisk håndtering af varer og materialer samt et omfattende serviceprogram.Körber Supply Chain DK A/S er især kendt for den patenterede Layer Picke…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere