19.11.2021  |  IT

Strømlin dine data, så dine produkter ender under juletræet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Content is king”, og det bliver især tydeligt til store mærkedage, hvor onlinehandlen er i højsæddet.

Hvordan kan Product Information Management (PIM)  blive en del af din digitale strategi og styrke din position i julehandlen?

Hvad er Product Information Management (PIM)?

TrueCommerce PIM fungerer som dit primære produktkatalog.

TrueCommerce PIM gør dig i stand til at styre og berige dine produktdata mere effektivt – alt sammen fra ét centralt og meget brugervenligt system.

Når du styrer dine produktdata fra TrueCommerces system, kan du løbende synkronisere al din produktinformation med dine samhandelspartnere, kanaler og salgsplatforme, som du er forbundet digitalt med.

Læs mere om, hvordan PIM og optimering af produktstamdata er afgørende for dit julesalg, og hent whitepaperet her

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere