16.12.2014  |  Branchenyt

Stigende interesse for logistik-samarbejde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Interessen for at samarbejde om smarte lager- og logistikløsninger har aldrig været større, mener logistiknetværket SmartLog, der netop har rundet 145 medlemsvirksomheder.

Der er en stigende interesse blandt virksomheder for at samarbejde om lager- og logistikvirksomheder. Det mener logistiknetværket SmartLog, der har fået næsten 50 nye medlemsvirksomheder i løbet af det seneste år. Netværket er dermed oppe på i alt 145 medlemsvirksomheder.

Læs også: Flere virksomheder beskæftiger sig med logistik-løsninger

”Den store opbakning til netværket viser, at vi virkelig har fat i noget, som virksomhederne kan se nogle muligheder i, og det er tydeligt at mærke, hvordan interessen for at arbejde med og samarbejde omkring logistikløsninger hele tiden bliver større”, siger netværksleder i SmartLog Jens Uggerhøj.

En af de virksomheder, der for nyligt har meldt sig ind i netværket, er transportvirksomheden TNT Danmark, der foretager ekspresleveringer af varer og dokumenter. Virksomheden er en del af TNT Express-koncernen, som opererer fra over 2.300 depoter i 200 lande verden over.   

”Som i så mange andre logistikvirksomheder arbejder vi hele tiden med at optimere vores services og forbedre vores transittider. Derfor er det oplagt for os at komme i dialog med andre virksomheder, der også beskæftiger sig med logistik. Derudover kan vi ved at være en del af logistiknetværket hele tiden følge med i, hvad der sker i branchen og på den måde blive ved med at udvikle vores services”, siger Christian Ibsen, Account Manager i TNT Danmark Northern Region.

Ved SmartLogs konference ’Logistikkens Dag’, der blev afholdt i Aalborg Kongres & Kultur Center i starten af december, var der med 130 deltagere fuldt booket, og 23 nye virksomheder valgte i løbet af dagen at melde sig ind i netværket.

Læs også: TNT bygger gigantisk depot i Australien

Blandt medlemsvirksomhederne i logistiknetværket er blandt andre Mammoet Wind, Dansk Supermarked, Danske Fragtmænd, Blue Water Shipping, Coloplast og Lene Bjerre Design. 

-SSM

Tags: , SmartLog

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere