31.10.2014  |  Sourcing

Stena Line investerer i 110 terminal-traktorer

Stena Line og Terberg Scandinavia/N.C. Nielsen har netop indgået en historisk stor aftale. Aftalen indebærer levering af op mod 110 Terberg-terminaltraktorer til Stena Lines lokationer.

Rederiet Stena Line har indgået en aftale med Terberg Scandinavia/N.C. Nielsen. Aftalen omhandler 110 Terberg-terminaltraktorer, som skal ud til rederiets lokationer i blandt andet Norden, Holland og England.

Aftalen kommer i stand på baggrund af Stena Lines øgede fokus på fragtområdet og på den voksende trafik med containere og løstrailere. Det øgede fokus har nu resulteret i levering af op mod 110 Terberg terminaltraktorer, der skal være med at til at sætte gang i rederiets ambitioner inden for logistik og fragt.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Mærsk vil sejle med blomster fra Afrika til Europa

”Rammeaftalen med Terberg Scandinavia/N.C. Nielsen er helt i tråd med vores ønske at være en alsidig og effektiv fragtoperatør på alle vores ruter. Vi gik efter at lease maskinerne ud fra en forholdsvis enkel kalkule: Vi slipper for al risiko ved maskinerne og har styr på vores udgifter per driftstime på forhånd”, siger Per Søholt, technical operations manager hos Stena Line, i en pressemeddelelse.

Som supplement til den nye rammeaftale har Stena Line desuden indgået en flerårig serviceaftale med Terberg Scandinavia/N.C. Nielsen gældende for alle nordiske havneterminaler.

De første terminaltraktorer blev leveret til Stena Lines danske og nordiske havneterminaler i juni. Rammeaftalen mellem de to parter løber frem til 2017.

-KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere