18.09.2012  |  Lager & distribution

Stelton udvider messestanden med en mezzanin.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ekstra standplads til stærkt reduceret pris pr. m²

Forbrugsvaremessen Ambiente i Frankfurt hører til en af verdens største og førende messer inden for temaområderne bolig og belysning, gave-artikler og smykker samt borddækning og køkkenudstyr.

På Steltons stand kunne man b.la. se deres nye brand RIG-TIG by STELTON, som i øvrigt har fået den fornemme pris Red Dot Design Award.

Selve standen som Stelton udstillede på, blev bygget med en stål-mezzanin der fungerede som 1. sal, hvor den ekstra plads kunne bruges til f.eks. møder, forhandling med kunder, samt med muligheden for at tale ugeneret.

Ekstra standplads til stærkt reduceret pris pr. m²
Ved opbygning af stande i 2 etager er merudgiften til de ekstra kvadratmeter ofte meget lave i forhold til den almindelige kvadratmeter pris.
Standleje for øverste etage udgør ofte kun 25% af den normale kvadratmeterpris, der er gældende for den pågældende messe.

Så hvis lofthøjden tillader det, bør en ekstra etage/mezzanin" overvejes.

Se mere om mezzaniner her.  Referencer, priser og brochurer.

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere