24.11.2022  |  Branchenyt

STARK Finland vælger RELEX Solutions til at levere en integreret forecasting og replenishment løsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Forhandlerkæden vil udover tilpasset samarbejde på tværs af deres afdelinger også drage fordel af nøjagtig demand forecasting, optimerede lagerniveauer og forbedret leveringsevne.

STARK Finland, en forhandlerkæde af tungt byggemateriel i Finland, indgår partnerskab med RELEX Solutions, leverandør af samlede supply chain og retail planning løsninger, for at integrere og optimere deres demand forecasting- og replenishment-processer på tværs af deres 27 butikker, 4 distributionscentre og centrallager i Finland.

Gennem deres partnerskab med RELEX, vil STARK Finlands end-to-end supply chain drage fordel af tilpasset samarbejde på tværs af deres afdelinger, nøjagtig demand forecasting, optimerede lagerniveauer og forbedret leveringsevne. 

Læs også hvilke resultater Matas har opnået med samarbejdet med RELEX

“Vi er begejstrede for at samarbejde med RELEX og læne os op ad deres ekspertise og rådgivning, når vi forbedrer og optimerer vores supply chain forecasting-og replenishment-processer,” siger Kari Wahlman, Logistics Director hos STARK Finland.

“RELEX har en lang og stærk historik med at hjælpe virksomheder i bygge-og anlægsbranchen med at løse lignende supply chain-udfordringer som dem STARK Finland står overfor i øjeblikket,” udtaler Stefano Scandelli, Senior VP of Sales EMEA & APAC hos RELEX Solutions. ”Vores fuldt integrerede platform sikrer at deres end-to-end supply chain bliver optimeret til nøjagtighed og forbedret samarbejde på tværs af deres organisation. Vi er stolte af at byde STARK Finland velkommen i RELEX-familien.”

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions hjælper detailhandlere og produktionsvirksomheder med at drive rentabel vækst på tværs af salgs- og distributionskanaler ved at maksimere kundetilfredshed og minimere driftsomkostninger. Vores markedsledende integrerede platform til supply chain & retail planning hjælper detailhandlere og produktionsvirksomheder med at koordinere og optimere efters…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere