07.08.2017  |  Branchenyt

Standarder: ”What’s in it for me?”

Indhold fra partner Hvad er dette?

Klik dig gennem et jordbærs sommerrejse: Lige fra marken til det ender som jordbærsyltetøj på en pandekage hjemme hos dig. Så har du svaret.

En sammenhængende forsyningskæde
Lige meget hvad du sælger, har du brug for at kunne identificere dine produkter over for dine kunder. Ellers er der grobund for misforståelser og tidskrævende arbejdsgange, når I skal handle. Når du bruger GS1 standarder til varenumre (GTIN), stregkoder og udveksling af masterdata, så ved din handelspartner præcis, hvad I taler om. Og I undgår indtastninger, når informationer kan overføres ved stregkodescanning og machine-to-machine.

Lyder det noget abstrakt? Forsyningskæder kan godt være lidt langhårede at læse om. Derfor har vi lavet en app, hvor du kan se og udforske, hvordan der skabes sammenhæng i forsyningskæden med ”bip” og standarder:

Tag med på rejsen for et jordbær
Følg jordbærret og se alle de steder, hvor standarder får dets rejse til at hænge sammen.

Mon ikke dit produkt kunne have glæde af det samme?
Uanset sektor og produkttype, hjælper GS1 Standarder med at effektivisere processer for fx forsendelser, lagerstyring og udveksling af stamdata. Med de gennemprøvede standarder i ryggen, kan du opbygge en forsyningskæde, der understøtter bricks-and-mortar så vel som online handel. Og gør det muligt at give dine kunder den service, de forventer – B2B eller B2C.

Meget mere end stregkoder
GS1 er den neutrale, not-for-profit organisation, der står bag de mest anvendte globale standarder for effektiv forretningskommunikation.

Vi er bedst kendt for stregkoden, som BBC har placeret blandt "de 50 ting, der har skabt verdensøkonomien". Udover GS1-stregkoder til produkter og paller muliggør GS1 standarder, at der hver dag udveksles korrekte stamdata på tværs af landegrænser.

Tag med på rejsen for et jordbær fra marken og gennem forsyningskæden frem til forbrugeren i hjemmet.

Må vi inspirere dig til at få mere ud af jeres medlemskab og den måde, I udnytter vores standarder og services? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Tags: GS1 Denmark

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling.  

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere