Sporbarhed

Sourcing

Norsk hotel- og restaurationsbranche kræver sporbarhed på alle fødevarer

Kan man kræve af sine mange leverandører, at de skal kunne dokumentere sporbarhed på alt? Det har den norske hotel- og restaurationsbranche (HORECA) besluttet sig for at gøre, for at sikre indsigt og vished for, at produktionsforholdene er i orden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Lehning Laboratories complies with the new traceability regulations enabled by Zetes

Lehning Laboratories, a leading player in the field of homeopathy and herbal medicines, has selected the ZetesAtlas identification solution to ensure compliance with new Falsified Medicines Directive and to assure its customers of product authenticity.

Indhold fra partner

Lager & distribution

FREJA sikrer sporbarhed

Indhold fra partner

SCM 4.0

AI skal kunne forklares – og man skal være på vagt

I takt med at kunstig intelligens kan lære at se sammenhænge mellem data, vokser behovet for, at menneske bag sørger for transparens og dokumentation, så man kan forklare teknologien. ”Vi holder øje med udviklingen”, understregede IFS’ Christian Pedersen i Boston.

IT

Brands bruger blockchain til at promovere bæredygtige produkter

Et stigende antal store producenter på flere forskellige markeder inddrager blockchain-teknologien til at spore råvarer og materialer i deres forsyningskæder, og på den måde skabe mere bæredygtige produkter.

IT

Lyngsoe Systems får kæmpeordre hos Saudi Post

Softwareleverandøren Lyngsoe Systems har underskrevet en stor millionordre med det saudiske postvæsen. Aftalen omfatter levering og implementering af software og hardware til en sporbarhedsløsning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Kan du spore dine varer, når det virkeligt gælder?

Flere gange ugentligt kaldes fødevarer tilbage i Danmark. Måske er der sygdomsfremkaldende bakterier i kyllingerne, metalsplinter fra produktionen i rugbrødet, allergener i pestoen eller skimmelvækst på morgenbollerne.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: CTS compliant-ready for the European TPD enabled by Zetes

CTS, roll-your-own tobacco manufacturer, complies with the European TPD directive and offers complete traceability of tobacco packets, from production to delivery, with two Zetes solutions: ZetesAtlas and ZetesOlympus.

Indhold fra partner

Sourcing

Volvo bruger blockchain til at spore kobolt i elbilers batterier

Materialerne i batterierne til Volvos nye eldrevne XC40 Recharge-bil skal komme fra ansvarlige kilder. Det vil bilproducenten sikre sig med en ny aftale, der gør dem til den første bilproducent, der sporer kobolt i sine elbilers batterier ved hjælp af blockchain.

Branchenyt

Terma opgraderer datastyring og sporbarhed med IFS Applications 10

IFS har netop offentliggjort, at Terma som den første danske virksomhed har valgt at opgradere sin ERP-platform til IFS Applications 10. Alle virksomhedens 1.600 medarbejdere i Europa, USA, Sydøstasien og Mellemøsten omfattes af den nye løsning.

SCM 4.0

Milliardteknologien blockchain vil snart revolutionere shippingindustrien

Det globale blockchainmarked i supply chain-branchen vil runde en værdi på 2,5 mia. kr. i 2023, og teknologien vil inden længe revolutionere shippingindustrien i hele verden. Aktører som Maersk, CMA CGM, Samsung og Starbucks undersøger mulighederne på forskellig vis.

IT

Fuld sporbarhed med Extend ERP

Da Swedwood skulle implementere et nyt ERP-system, var virksomhedens vigtigste krav at opnå fuld sporbarhed helt ned på palle-niveau og finde en sikker måde, hvorpå de rigtige varer og mængder kommer ud i den rigtige rækkefølge med en direkte rapportering fra lageret i realtid.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere