12.09.2019  |  Branchenyt

Case: Spar har fået ny international flagskibsbutik i hovedstaden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dagligvarekæden Spar slog dørene op for en spritny butik med internationale koncepter på Teglholmen i Sydhavn. Butikken er et bud på det moderne indkøbssted, hvor det skal være nemt, bekvemt og rart at handle – blandt andet med elektroniske hyldeforkanter

Spar udgør verdens største kæde af købmænd med over 13.000 butikker i 48 lande. I tæt samarbejde med Spar International, er det Dagrofa koncernen, der står bag åbningen af den spritnye flagskibsbutik i den nye københavnerbydel. Det er den jyske købmand, Ronnie Borregaard, med københavnererfaring og stærke resultater i bagagen, der står i spidsen for den nye Spar butik, og som siden 1. juni har været med til at forberede og udvikle koncepterne i butikken.

Som den første Spar i Danmark har den nye butik lanceret det internationale koncept, Spar Natural, som samler økologi, veganske, vegetariske og glutenfri produkter ét sted i butikken. Derudover tilbyder den 698 m2 nye butik kunderne et bredt convenience sortiment med sandwich, salater og nemme retter samt juicepresser, nøddebar og et stort frugt- og grøntudvalg. Priserne på varerne er desuden altid opdaterede, da de står digitalt på elektroniske hyldeforkanter.

- Sammen med Spar har jeg arbejdet på at skabe en ny indkøbsoplevelse i København, hvor konkurrencen er hård og man skal kunne tilbyde noget særligt. Vi giver bydelen en stærk lokal dagligvarebutik, hvor man blandt andet kan opleve nye specialvarer fra små leverandører. Samtidig sikrer vi korrekte priser ude på hylderne ved hjælp af elektroniske hyldeforkanter, så vi undgår unødvendig tid på prisfejl og i stedet kan være der for vores kunder, fortæller Ronnie Borregaard, købmand hos Spar Teglholmen.

SPAR er en af Dagrofa-koncernens lokale butikskæder og består i dag af 138 butikker fordelt over hele Danmark. SPAR butikkerne er primært ejet og drevet af selvstændige købmænd. Derudover ejer Dagrofa også nogle SPAR-butikker. SPAR købmanden værner om det lokale og er samlingsstedet i lokalsamfundet. Internationalt er SPAR repræsenteret i 50 lande og omfatter mere end 12.000 butikker.
 

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter til detail-, lager & logistik branchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og har i dag kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam. Virksomheden råder over 100 medarbejdere, hvoraf halvdelen sidder på det danske hovedkontor på Galoche Allé i Køge.

Mere fra Delfi Technologies A/S

Delfi Technologies A/S

www.delfi.com

Delfi Technologies er en europæisk løsningsleverandør, etableret i 1988, som har specialiseret sig i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasseløsninger (POS) og printløsninger. Vores kunder repræsenterer en bred vifte af brancher såsom detailhandel, lager, sundhedssektor, field service og kontor…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere