08.12.2016  |  Branchenyt

Solar vinder stor logistikopgave

Solar har vundet en stor, københavnsk logistikopgave, der skal løbe over de kommende tre år.

Sourcing- og servicevirksomheden Solar Danmark er blevet valgt til at stå for logistikdelen, når én million husstande i Storkøbenhavn de kommende år skal have ny elmåler, skriver Building Supply.

Det er leverandøren Kamstrup, der producerer elmålerne for Dong Energys eldistributionsselskab Radius og altså har valgt at tildele Solar den omfattende logistikopgave.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Opgaven skal løbe over de næste tre år og består mere konkret i at indlagre, plukke, pakke og distribuere elmålere til Nordic Meter Replacement (NMR) og Eltel, som udfører monteringen for Radius. Derudover har Solar også ansvaret for, at de gamle målere bliver returneret til sortering og oplagring.

Læs også: Maersk køber Hamburg Süd

Distributionen af elmålerne vil foregå som natlevering, så Radius’ montører vil have alle materialer fra starten af dagen.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere