14.01.2022  |  Branchenyt

Slimstock vinder hollandsk logistikpris 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slimstock er blevet tildelt den prestigefyldte hollandske logistikpris. Slimstock blev af dommerpanelet udvalgt som den 35. vinder af prisen for sin unikke vision inden for lagerstyring.

Fastsat på at hæve standarden for viden inden for lagerstyring og supply chain management, skaber Slimstocks vision værdi for kunderne, sikrer både national og international vækst samt skaber fordele inden for bæredygtighed.
Ifølge juryen vandt Slimstock prisen på grund af sin innovative tilgang til lageroptimering og for at sætte et benchmark for logistiksektoren.

Selv i svære tider, som under coronapandemien, har Slimstock været i stand til at fastholde væksten takket være sit fokus på kundetilfredshed, produktinnovation, udvikling af viden og målbare resultater.

Udvikling af viden er nøglen til succes

Slimstocks tankegang er at hjælpe hinanden til hele tiden at forbedre sig. Det er netop udvikling af viden der er helt central for Slimstocks succes, ikke software.

Salgs- og forretningsudviklingschef Jan Kraaijeveld tilføjer: “Der er altid plads til forbedring. Sammen kigger vi på, hvor disse udviklingsmuligheder skal findes. Efter lidt tid kan man let miste fokus, eller måske mangler man den rette viden til at adressere pain points. Det er derfor jeg altid spørger, når jeg er sammen med kunder, hvorfor de gør tingene, som de gør. Hvis jeg forstår, hvordan processerne fungerer, og hvordan de kan optimeres, kan vi styre lagerbeholdningen på en smartere måde.”

Om den hollandske logistikpris

Hvert år kårer The Logistics Management Association (vLm) en logistikvirksomhed for at have udvist en enestående præstation inden for logistik. Udmærkelsen anerkender projekter inden for både innovation og succesfuld levering.

Den udvalgte virksomhed skal være en kilde til inspiration, samt fungere som en platform til at stimulere iværksætteri inden for logistikbranchen, og dermed være et eksempel for andre virksomheder. Se mere her.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere