09.09.2013  |  Branchenyt

Slimstock deltog i Supply Chain Leaders Forum 2013

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slimstock var igen i år sponsor til et interessant Supply Chain Leaders Forum, som blev afholdt d. 29 august på Copenhagen Business School i København.

Dette år var 2. gang Supply Chain Leaders Forum blev afholdt og 2. gang Slimstock var sponsor. Igen var det et spændende arrangement med interessante taler og præsentationer af projekter og afhandlinger. Vi hos Slimstock er glade for at havet være til stede og for den store interesse der var for vores produkter og services.

Vi vil ønske vinderne af det bedste business projekt, samt vinderen af den bedste afhandling tillykke med prisen samt held og lykke i fremtiden. Derudover vil vi sige tak til eksisterende samt mulige kunder for den gode dialog vi havde på messen. Sidst men ikke mindst takker vi Tata Consultancy Service og Copenhagen Business School for at afholde arrangementet.

Skulle der være nogen derude, som vi ikke fik snakket med og som er interesseret i at høre mere om vores produkter og services, er i mere end velkommen til at kontakte vores Country Manager Keld Bograd.

 

Keld Bograd

tlf.: +45 22 38 48 49

mail: k.bogard@slimstock.com

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/en-us/

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere