15.06.2022  |  Branchenyt

Slimstock og Lemon Marketing indgår strategisk samarbejde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lemon Marketing er valgt som trusted marketing advisor for Slimstock Danmark, med henblik på at strømline marketingindsatsen for Slimstock på det danske marked.

Slimstock oplever i øjeblikket en massiv fremgang i antallet af danske kunder og samarbejdspartnere, ligesom antallet af medarbejdere i den danske afdeling også er stødt stigende.

Af selvsamme årsag var det naturligt for Slimstock Danmark, med kommerciel direktør Peter Malling i spidsen, at søsætte et samarbejde, der for alvor skal få placeret Slimstock solidt på Danmarkskortet.

Slimstock har derfor indgået et strategisk samarbejde med Lemon Marketing, som skal varetage Slimstock Danmarks markedsføring på det danske marked.

Slimstock er allerede godt repræsenteret i andre lande verden over, og nu er det altså indsatsen overfor de danske virksomheder, der skal styrkes og løftes yderligere.

Se hele nyheden her

Lemon Marketing: Kontakt indehaver Mads Lemvigh på tlf. +45 23 47 11 96 eller mail mads@lemonmarketing.dk og se mere om Lemon Marketing her.

Slimstock Danmark: Kontakt kommerciel direktør Peter Malling på tlf. +45 41 40 80 30 eller mail p.malling@slimstock.com og se mere om Slimstock Danmark her.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere