20.09.2022  |  Branchenyt

Slimstock lander ny multinational kunde i Chile

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bunzl plc er en britisk multinational distributions- og udliciteringsvirksomhed med drift i Amerika, Europa, Asien samt Storbritannien og Irland. I Chile består Bunzl af tre virksomheder fra industrisektoren: Vicsa Safety, Tecnoboga og DPS.

Vicsa Safety ledte tilbage i 2020 efter en løsning, der kunne hjælpe dem med at undgå stockouts. Den indledende dialog var gennem LinkedIn med adm. direktør for Vicsa Safety, Agustín Tort.
Fordi Bunzls hovedkvarter allerede anvender vores software (gennem rammeaftalen i Centraleuropa), besluttede den multinationale afdeling at indlede forhandlinger om at implementere Slim4 i Peru og Colombia, men de kunne ikke nå til enighed mellem de forskellige lande, og projektet blev derfor sat på pause.

I begyndelsen af 2022 blev forhandlingerne dog genoptaget, da de tre chilenske Bunzl-virksomheder havde et presserende behov for en løsning. I denne nye evalueringsproces med kun de involverede chilenske Bunzl-virksomheder konkurrerede Slimstock med en lokal løsning og en international konkurrent.

Slimstocks tilbud var baseret på aftalen med Bunzl i Centraleuropa, hvor et årligt beløb betales af én af virksomhederne. Alligevel havde de konkurrerende virksomheder en økonomisk fordel, og den ene konkurrent havde også et meget overbevisende tilbud, hvor de kun manglede lidt mere erfaring. På grund af kvaliteten af vores S&OP-lag, visionen vi havde for dem og på grund af den globale aftale og den tillid, de har til os, valgte de dog Slimstock.

Se hele nyheden her.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere