18.01.2022  |  Branchenyt

Slimstock ansætter Head of Delivery and Customer Care

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slimstock skal vækste både i antallet af nye kunder og i nye medarbejdere. Den 1. januar 2022 bød Slimstock Danmark således velkommen til Kjeld Simonsen som ny Head of Delivery and Customer Care.

Kjeld Simonsen er per 1. januar 2022 ansat som Head of Delivery and Customer Care i Slimstock Danmark. Kjeld har hele 25 års erfaring med ledelse, presales og projektledelse af ERP og logistikløsninger, såvel som med at være ansvarlig for softwareudvikling af ISV-løsninger til ERP-løsninger (Microsoft AX, D365, NAV & BC). Det er derfor en solid oprustning Slimstock Danmark har hentet hjem med Kjeld.

”Jeg ser frem til at arbejde med mange Slim4-projekter for nye og eksisterende kunder, og samarbejdet med nye kolleger hos Slimstock” udtaler Kjeld Simonsen.

Både Slimstock Danmark og Kjeld Simonsen glæder sig over den nye ansættelse, og ser frem til et godt 2022. Se mere om Slimstock Danmarks løsninger her.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere