28.04.2020  |  Branchenyt

Slimstock afholder 6 webinarer om lageroptimering og forecasting

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slimstock A/S afholder i denne tid en række webinarer, som vi gerne vil invitere dig til.

Over de næste par måneder, vil Slimstock's eksperter og konsulenter afholde en række webinarer omkring forecasting, lagerstyring og lageroptimerting. Nedenfor kan du se et overblik over emnerne. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig på de respektive links, som du kan se ved, at klikke på de forskellige overskrifter.

Slimstock Block Model | Den praktiske metode til lageroptimering | 30. april

I dette webinar vil en af vores ekspertkonsulenter forklare, hvordan du kan implementere denne praktiske metode i din organisation. Dette webinar giver dig nye ideer til at minimere omkostningerne i forsyningskæden og øge din rentabilitet.

Forbedre din virksomheds rentabilitet | 7. maj

Effektiv lagerstyring er nøglen til din virksomheds rentabilitet. I dette webinar viser vi dig, hvordan du optimerer styringen af dit lager. Deltag i dette webinar og find praktiske metoder til straks at øge ydeevnen i din forsyningskæde.

Taktik for operationel ekspertise 14. maj

Efter at have hjulpet over 1000+ virksomheder over hele kloden med at maksimere service level, minimere omkostningerne og øge rentabiliteten, har vi udviklet blokmodellen ”Operational Excellence”. Denne praktiske tilgang giver dig mulighed for at optimere din beholdning uden brug af software.

Operationel ekspertise inden for fremstilling af varer | 21. maj

Effektiv styring af forsyningskæder er et centralt aspekt af rentabiliteten for produktionsvirksomheder. Succes vil kun være mulig, hvis dit lager og sortimentstrategi er i tråd med dine overordnede mål.

Operationel ekspertise inden for detailhandel | 28. maj

Under ledelse af Colin Ward, konsulent og ekspert inden for forecasting og lageroptimering, hjælper denne online session dig med, at tage proaktive skridt for at opnå operationel ekspertise.

Slimstock Block Model | 4. juni

I dette webinar afslører vi 5 taktikker du kan anvende for, at omdanne din lagerstyringsproces til en profitmaskine!

Du kan også tilmelde dig ved, at klikke på dette link:

https://lnkd.in/eVaw2SR

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere