12.05.2021  |  Branchenyt

Slim4 til autobranchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Supply chain optimering i autobranchen. Hvordan får du styr på din supply chain? Ekstreme udsving i efterspørgslen, voksende produktserier og lange leveringstider for leverandører. Det er en del af hverdagen for mange virksomheder i autobranchen.

Autobranchen er en af de mest komplekse brancher i verden og det er alfa og omega at kunne disponere korrekt og levere til tiden ift. efterspørgslen. Det gennemsnitlige køretøj har omkring 30.000 individuelle dele og hver af disse dele er enten fremstillet internt eller hentet fra en tredjepartsudbyder. En forsinkelse i kun en del af forsyningskæden kan bremse fremstillingen og distributionen.

Derfor er det essentielt, at producenter har alle komponenter tilgængelige på det rigtige tidspunkt. Med Bill of Material-funktionaliteten i Slim4 sikrer du, at varerne er tilgængelige i den rigtige mængde, på det optimale tidspunkt. På grund af dette finder producenterne den perfekte balance mellem lageromkostninger og tilgængelighed.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Store forbedringer på kort tid ved Triscan A/S

Hos Triscan skulle der ikke gå lang tid efter implementeringen af Slim4 førend der var opnået betydelige forbedringer. "De KPI’er, som er knyttet til vores logistik og som vi følger på daglig basis i vores BI-system taler deres eget sprog. Allerede efter kort tid, kunne vi konstatere forbedringer. Vores logistik er med andre ord blevet mere effektiv, vi har fået et bedre overblik og vi har nedbragt antallet af fejl. Vi er derfor heller ikke tilbageholdende med at betegne projektet som en stor succes", fortæller Morten Hallum afslutningsvist.

Læs mere om hvordan vi har hjulpet Triscan A/S

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere