25.05.2020  |  Branchenyt

Skal du udveksle EDI med en eller flere detailkæder?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvis du er leverandør til én eller flere af de store danske eller nordiske detailkæder, kan TrueCommerce hjælpe dig i gang med at udveksle elektroniske dokumenter med kunden.

Hvis du er leverandør til detailbranchen, er du måske blevet mødt med et krav fra din kunde om at kunne udveksle ordrer eller fakturaer elektronisk. Eller også har du blot besluttet dig for at tage skridtet og høste de fordele, du opnår ved at automatisere din samhandel med kunderne.

TrueCommerce hjælper leverandører, der ønsker en mere effektiv samhandel med deres kunder i detailbranchen. 

Uanset hvilket elektronisk format, I sender jeres fakturaer i, kan TrueCommerces løsning konvertere dataene til det format, der passer i dit og dine kunders system, og sende dem videre til dine back-office-systemer. 

Hvis du som leverandør ikke har mulighed for at komme på en fuldt integreret EDI-løsning, tilbyder TrueCommerce andre løsninger til scanning af PDF-ordrer, ordrestyring, m.v.

Herunder kan du se nogle eksempler på de detailkæder, TrueCommerce kan hjælpe dig til at handle elektronisk med. Vores elektroniske samhandelsnetværk giver dig adgang til 92.000+ samhandelspartnere. Hvis du skal udveksle EDI med nedenstående eller andre detailvirksomheder, så kontakt os for en uforpligtende snak. 

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere